Log directory is not writable - please CHMOD ../../e107_plugins/log/logs to 777
Forums
Go to page  1 [2] 3 4 5 6 7
Moderators: EasyRider, Nail, ailmanki, Warning!Mika
Author Post
liljake77
Sun Aug 05 2007, 04:24AM
Registered Member #425051
Joined: Sat Aug 04 2007, 05:20AM
Posts: 4
well its from intel.. i used to play alot, then i deleted it... annnd now i downloaded it again, and it wont work... i didnt delete it from my recycle bin so i just restored it on my desktop

jacob---out---
Back to top
Wryx
Sat Aug 11 2007, 01:55PM
Registered Member #425725
Joined: Sat Aug 11 2007, 01:51PM
Posts: 1
I have too OpenGL error... i got GeForce 2 Titanium... i try to download drivers from nvidia website, but they wont install wtf ???
Back to top
Nail
Sat Aug 11 2007, 10:31PM
Site Admin


Registered Member #1193
Joined: Sun Aug 24 2003, 12:00AM
Posts: 10688
use 70 series drivers for Geforce 2

Improvise, Adapt, Overcome
Back to top
liljake77
Sat Aug 11 2007, 10:44PM
Registered Member #425051
Joined: Sat Aug 04 2007, 05:20AM
Posts: 4
i havnt changed anything about the program. all i did was re download it, from the same site i got it from the first time..

and now its not working.. ive never had to update anything or buy anything to play.

jacob---out---
Back to top
Gotenks
Sat Aug 11 2007, 11:25PM
Army Strong (HOOAH)

Registered Member #408
Joined: Sat Jul 19 2003, 12:00AM
Posts: 11687
well, if you ever did an update(or have ms do it, which is hard to avoid as ms updates like to go automatically), then it probably updated your video card drivers with ms drivers... hey, it's your option to use the correct drivers to play or not... up to you

[ image disabled ]
Check out Travian An online very simple game
[ image disabled ]
VENIVIDIVICI, not VENIVINIVICI
Back to top
LITTLE_B0Y(18)
Thu Aug 16 2007, 09:56PM
Registered Member #426208
Joined: Thu Aug 16 2007, 08:39PM
Posts: 1
i have the same problem :GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem: and NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X ,can somebody say me what driver and wherefrom should I download?

little4fun


Back to top
Z-Man
Thu Aug 16 2007, 10:25PM
Gone fishing...

Registered Member #22336
Joined: Thu Sep 02 2004, 12:00AM
Posts: 4019
You should probably say what operating system you are using...

[ image disabled ]

[ image disabled ] is your friend

Click here for the secret forums.

60% of the time I'm right all the time.

[ image disabled ]
Back to top
insanesam
Fri Aug 17 2007, 12:18AM
Registered Member #426214
Joined: Thu Aug 16 2007, 11:09PM
Posts: 5
hello , i downloaded evrything and i set it on internet and firewall doesnt block ET, but if i go to the serverlist there arent any servers and i have a weird masage of the day : ENEMEY TERRITORY -version 2.60 thats all ... can you plz help me to find any servers ?
Back to top
Nail
Fri Aug 17 2007, 08:45AM
Site Admin


Registered Member #1193
Joined: Sun Aug 24 2003, 12:00AM
Posts: 10688
install 2.60b patch

Improvise, Adapt, Overcome
Back to top
insanesam
Fri Aug 17 2007, 11:31AM
Registered Member #426214
Joined: Thu Aug 16 2007, 11:09PM
Posts: 5
my masage is changed its normal now : welcome to enemy territory player 1021319xxxxxx !!!

[edit by Z - don't know if those numbers mean anything, but I blocked a few just in case]

[ Edited Fri Aug 17 2007, 02:36PM ]
Back to top
Hulluhuu
Sat Aug 18 2007, 10:41PM
Registered Member #426366
Joined: Sat Aug 18 2007, 10:25PM
Posts: 1
i have a problem. o: when i try to play the game it's always says like this : GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. What I should do?
Back to top
Nail
Sat Aug 18 2007, 10:56PM
Site Admin


Registered Member #1193
Joined: Sun Aug 24 2003, 12:00AM
Posts: 10688
read the openGL link, or FAQ or sticky in help

Improvise, Adapt, Overcome
Back to top
marshalmike
Mon Aug 20 2007, 12:33AM
Registered Member #426368
Joined: Sat Aug 18 2007, 10:45PM
Posts: 1
ok no idea what to download! here is my driver thing info! Name: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft
please help!
Back to top
Nail
Mon Aug 20 2007, 04:04AM
Site Admin


Registered Member #1193
Joined: Sun Aug 24 2003, 12:00AM
Posts: 10688
:lol: I have same card on this comp, I use 81.98 drivers, they work well, find them here:
Click Here Now...

Improvise, Adapt, Overcome
Back to top
{SSF}Sage
Tue Aug 21 2007, 06:52PM
Registered Member #426126
Joined: Wed Aug 15 2007, 07:47PM
Posts: 45
I had an "OpenGL Error" some years ago. And sometimes got it nowadays. However this isn't caused by any normal causes, it was because of computer overheating. So I did clean up my computer's inside with vacuum and the error was solved. Too much dust causes overheating, and this caused me OpenGL errors. I did so much digging, but couldn't get rid of it until I sucked the error into my vacuum cleaner. You should do clean it quite often anyway.

Poor mapper
Back to top
serb4eva
Thu Aug 23 2007, 08:27AM

Registered Member #423643
Joined: Thu Jul 19 2007, 05:10PM
Posts: 3
ET 2.55 win-x86 May 27 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:

-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

this is what keeps coming up for me

[ Edited Thu Aug 23 2007, 01:58PM ]

w
Back to top
Gotenks
Thu Aug 23 2007, 11:12AM
Army Strong (HOOAH)

Registered Member #408
Joined: Sat Jul 19 2003, 12:00AM
Posts: 11687
1. update to 2.60b, both updates are in our download section
2. update your video card drivers... see faq under OpenGL error, or the link under our faq link in the nav menu on top left of page, or the OpenGL sticky in the help section of our forums, as well as every propper reply in this thread

[ Edited Thu Aug 23 2007, 11:13AM ]

[ image disabled ]
Check out Travian An online very simple game
[ image disabled ]
VENIVIDIVICI, not VENIVINIVICI
Back to top
PCC
Tue Aug 28 2007, 12:34AM
Registered Member #427063
Joined: Mon Aug 27 2007, 09:02PM
Posts: 1
Hi guys im new here! im need help why me sound no work in Linux Version and the "> " <" no work to open console how im fix it?
Back to top
Nail
Tue Aug 28 2007, 02:59AM
Site Admin


Registered Member #1193
Joined: Sun Aug 24 2003, 12:00AM
Posts: 10688
first. don't post in a Windows OpenGL thread

Improvise, Adapt, Overcome
Back to top
mak809
Fri Sep 07 2007, 07:45PM
Registered Member #427815
Joined: Fri Sep 07 2007, 07:41PM
Posts: 3
i have an opengl error but its something witht the subsystem plz help me!!
Back to top
Go to page  1 [2] 3 4 5 6 7  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. Any trademarks on this site belong to their respective owners. © 2009 enemy-territory.com, quake-wars.net